Taunus 2.2

Terug

 

Hopelijk komt dit in orde.

Dus nadat men 2.2 motor naar de de eeuwige racevelden is gegaan, had ik niet veel keus, niet rijden, of andere motor maken of zoeken.

Na tijdje was de moed tot in men schoenen gezakt. Men vader heeft op het internet rond gezien voor semi race motors. En we hadden eens geluk. Hij belde de eigenaar op en ja hij had nog een 2 liter pinto motor liggen, nieuw dit nieuw dat, ongeveer 140pk. Niet slecht voor 700Euro. We hadden afgesproken om langs te komen en dat was geregeld.

Dusja, zaterdag was er en we zijn naar ginder gereden. Ander half uur moeten rijden en we komen daar aan. De eigenaar had een nier crisis en was afgevoerd naar het ziekenhuis en er was iemand thuis naar hij kon niet aan de motor. Dus hadden we afgesproken dat hij de motor kwam brengen, hij moest tenslotte een capri gaan halen in schoten en hij had gezegd, dan zal ik eerst langs jullie komen voor de motor. Dusja, naar huis gereden zonder motor.

Dus dinsdag, ik natuurlijk vol spanning zitten wachten, 18u30 niets, maarja, tis file ... 19uur, nog niets, nog file? 19u30, mams bel eens naar die persoon, ... Oké pakt af en zegt dat hij onderweg is en nog in de file staat ... Zit de ring van antwerpen dan nog vol??? Oké nog gewacht ... 20u30 niets, gebeld, pakt niet af. 22uur, nog steeds niemand... Pakt ook niet af!!! De klootzak!!! Dus men vader geef de gsm nummer is, ik bel morgen overdag wel. Maar woensdag, 5 keer gebeld, pakt niet op. Donderdag en vrijdag zitten bellen op verschillende uren. En op een moment kregen we, DIT NUMMER IS NIET MEER IN GEBRUIK!!! Die mens heeft zijn nummer afgesloten de rotzak!!!

Dus weer tegenslag. Heb ik me erbij neergelegd, niet rijden, tot ik op het internet een 2.0 EFI pinto Taunus vond (oké maar 115pk). Paar dagen laten gaan halen, Snel motortje alleen moet hij in de taunus komen te liggen. Dus de komende twee weken gaat hard swoegen en zwikken worden voor de motor in de rallywagen te krijgen en met geluk nog gaan crossen. Ik heb enkele foto's van deze wagen en motor. Voorlopig zijn we nog niet veel verder maar, de rest komt nog.