Rallycross

auto'seventsuitslagextra

Hieronder staat omschreven hoe "Rallycross" voor ons is begonnen.

Meer foto's vinden onder "Auto's"

Verder kan je op "events" kijken waar we te zien zijn.

"uitslag" kan de uitslag staan.

 

 

Hoe is dit allemaal begonnen?

Wij zijn alle twee geintresseerd in auto's. We zijn nog redelijk jong. :-) Ik heb enkel ervaring opgedaan bij LMB Racing (later ook avondschool automechanica), waar ik vakantie werk heb gedaan. Crice heeft als secundair Autotechnieken gedaan en is bezig met zijn laatste jaar Batchler ook van auto's natuurlijk. We zaten veel aan tafel en discuceren over auto's. Van hoe dit en hoe dat. (doen we nog steeds eigenlijk)

Wij spelen graag race spellekes maar dat is nooit "echt". Wij beiden zouden liever in het echt willen racen. Crice wou dit al langer maar wist niet hoe en wat. Ik dan maar Rallycross voorgesteld.

 

De Mazda

De Crice had al een autootje staan een Mazda 323 Sporty2.  Hij dacht dat dit een 1600 16v was.  Uiteindelijk was deze auto maar een 1300 8 klepper maar dat word geen probleem.  Als het rijd e!! Dus we hebben eerst de auto uit zijn standplaats gehaald en naar de onze werkplaats gebracht.  We moesten de koppeling vervangen en dergelijk want ja die was op. Na dit moest ook de deur hersteld worden wat uiteindelijk simpel is geluk. En nu het laatste de kooi.

Meer weten: linkje

Crice wist nooit echt wat rallycross was, dus zijn we eens gaan kijken wat rallycross inhoud en dat beviel crice wel. MAAR, we zijn er achter gekomen dat we niet met dezelfde wagen mogen rijden. Tenzij ik een dame was of hij dat zou zijn.

En geen van beide is dat dus, heb ik zelf een autootje gekocht.

Een Taunus 1600 van 1979 en een twee deur versie.

Meer weten: linkje