Hallo,

Ik ben Ari Meeus, sinds ik klein was ging met mijn ouders naar de Rally en Rallycross. Naarmate ik ouder werd kreeg ik er zelf zin in. Maar geld was vooral het probleem en op men 14 kan je nog niet veel doen. Maar dan zijn we enkele jaren uit de autosport gestapt, wegens het verbod op sigaretten.

Midden 2003 zijn we met rittensport begonnen. Toen was ik zelfs bezig met mijn rijbewijs en zijn we op dit autootje uit gekomen. Ik vond het van begin een mooie wagen. Oké het is geen escortje maar ja het is toch mooie wagen.
Dus zijn we rittensport begonnen met een Ford Taunus, en moet zeggen ik ben de enigste met een Taunus. Nu rijden we ook met een MGB.
Meer kan je hier lezen. linkje

 

Deze is mijn Rittensport wagen en ook gwn om me eens uit te leven. Top speed 160km/u getest op 5500tpm

80pk onder de motorkap en tof wagentje om met rond te toeren.

 

Maar, ja in 2007 was ik met men maat bezig over crossen met auto's. Maar wisten niet hoe of wat. Na veel vijve en zesse en nog wat andere stomme zever praat ben ik er toch aan begonnen. En als resultaat: ik stoomde een Ford Taunus klaar voor in 2008 te rijden. En dit is het resultaat.

 

Dit is mijn Rallycross auto geworden. Is niet veel aan gedaan of nog niet. Wel 100% sper vanachter :-p een andere nokkenas en dellorto's en een aangepaste uitlaat.

Meer uitleg:
Over het begin: linkje
De auto: linkje